Jungle Gym kerti játszótér és kerti játékok

kerti játszótérHivatalos Viszonteladók lettünk!


Jungle Gym kerti játszótér és kerti játékok


Telephelyünkön kiállított mintadarabjaink megalálhatóak, valamint prospektust tudunk biztosítani, hogy ki tudják választani az Ön otthonában a legmegfelelőbb hintát és modult!


Mi is az a Jungle Gym?


Jungle Gym létrehozott egy egyedülálló kerti fajáték kollekciót, amely minden gyermek igényeit kielégíti. Többféle kerti játék, babaház, hinta , csúszda és modul választható, mellyel egyedivé és sokoldalúvá teheti játszóterét. Számos játszótér alapfelszereltséget tartalmaz kiegészítőket:

kormánykerék, csúszda, macskaháló, hintaülőke, mászókötél, mászófal, mászóháló, telefon, homokozó, kapaszkodó , periszkóp, stb.


Milyen a minősége a Jungle Gymnek?


A Jungle Gym kerti játékok magas nyomáson telített impregnált fenyőfából készülnek ezzel is biztosítva a kiváló minőséget és biztonságot a gyermekei számára.

A gyerekek játék közben fedizik fel a világot, élvezik ennek minden percét és segítik fejlődésüket. A kültéri fa játékok között remek hírnévre tett szert a Jungle Gym. Elsődleges szempont a biztosnág, így minden egyes kerti játszótér megfelel az európa biztonsági normákank.


Személyesen a telephelyünkön megtekinthetőek, illetve a weboldalainkon.


Hivatalos weboldalunk: http://kertijatszoter.hu/


Kiszállítást és összeszerelést is vállalunk Pest megye körzetében!


Várjuk Önt is szeretettel!


Info: 06302513056

kerti játszótér