Ablakpárkányt szuper áron a gyártótól !


Budapest - Soroksártól csak 24km-re vagyunk!

 

Hatalmas telephellyel és széles választékkal várjuk érdeklődőinket!

Gépparkunk segítségével az Ön álmait is valóra váltjuk!

Kedvező áron időtálló munkát végzünk!


Ablakpárkányaink

ablakpárkány

 

AKCIÓS ÁRON AZ ABLAKPÁRKÁNYOK ! Nézze meg Ön is az akciós anyagainkat:

Carrara márvány ablakpárkány

Molianos mészkő ablakpárkány

Brown Star gránit ablakpárkány

Mountain Pink gránit ablakpárkány

Talilla gránit ablakpárkány

ablakpárkány

gránit ablakpárkány

 

Tekintse meg galériánkat!

Ha szeretné egyedivé és elegánsabbá tenni a lakóhelyét és a környezetét válassza a Gránit Szabó Kft. által forgalmazott gránit, márvány és mészkő ablakpárkányait!

gránit ablakpárkány


Cégünk vállalja ablakpárkányok készítését többfajta anyagból, többféle színből és akár egyedi méretben is. Amennyiben Önnek speciális méretre, anyagra lenne igénye, mi készséggel állunk az Önök rendelkezésére! Rendkívüli széles választékainkból egyedi méretre vágott ablakpárkányokat is készítünk különleges formatervezéssel is, speciális él kiképzésekkel és rövid határidővel!

→ Kérjen ajánlatot még most!!!

Ablakpárkány, ablakkönyöklő

A Gránit Szabó Kft. vállalja kültéri és beltéri ablakpárkányok, ablakkönyöklők gyártását, megmunkálását, táblás anyagainkból, melyet telephelyünkön kiválaszthat, ezek lehetnek gránit, márvány vagy mészkő anyagok. Anyagaink választékát a honlapunkon, valamint telephelyünkön egyaránt megtalálhatja.

Az ablakpárkány, ablakkönyöklő szerepe az esővíz elvezetése az ablaktól, megakadályozva ez által a lakótérbe kerüléstől. Fontos követelmény az ablakpárkányokkal szemben a tartósság, ellenállóság és a külső hatásokkal szembeni ellenállás. E célra a legalkalmasabb anyag a gránit. Keménysége és ellenálló képessége kiváló, és nem utolsó sorban esztétikus és egyedi a megjelenése.

Ha hosszú távon gondolkodik, akkor mindenképpen a legjobb megoldás az esztétikus gránit alapanyag választása
gránit ablakpárkány
Mit kínál Önnek a Gránit Szabó Kft.?

A Gránit Szabó Kft. az Ön által kiválasztott anyagból és a pontos méretekből kiszámítja az anyag és a megmunkálás költségeit és elkészíti Önnek az árkalkulációt. Táblás anyagink a lehető legszélesebb választéka található meg a telephelyünkön. Mivel táblás anyagokról van szó így a Gránit Szabó Kft. az egyedi kívánságokat is teljesíteni tudja, pl: íves kialakítást is.

Belső ablakpárkány

A Gránit Szabó Kft. igyekszik az ügyfelek lehető legtöbb igényét és elképzeléseit teljesíteni, leginkább a több mint 40 féle természetes kőből álló kínálatunk (márvány, gránit és mészkőből) segíthet Önnek, hogy megtalálhassa a leginkább legmegfelelőbb anyagot!
 

 

gránit ablakpárkány

Párkány típusok:


  Belső ablakpárkány

Gránit Szabó Kft. belső ablakpárkányt ajánlja 2 vagy 3 cm-es vastagságban, anyaga lehet akár márvány, gránit vagy mészkő is.


  Külső ablakpárkány

Külső ablakpárkánynak pedig elsősorban gránitot javaslunk, vagy tartósabb mészkövet. Az anyag vastagság 2 vagy 3 cm lehet. Külső ablakpárkánynak tartósnak, időtállónak és fagyállónak kell lennie, ezért javasoljuk a vízorr és a vízelvezető belevágását. Ehhez nem kell mást tennie, mint a pontos mértet leadnia.Ablakpárkány anyag.


Ha felkeltettük az Ön érdeklődését, mit kell tenni:

1. Fel kell mérnie, hogy milyen ablakpárkányokra lenne szüksége, kültérire-e vagy  beltérire.
2. Hány darabot szeretne.
3. Mekkora legyen a pontos mérete.
4. El kell döntenie, hogy milyen színekben szeretne gondolkodni, ha beltériről van szó, akkor mi illene hozzá, bútorok színe a lapok színe.
5. A külső párkányok színének meghatározásánál a ház homlokzatát, a ház színét és stílusát vegyük szempontul.


Cégünk, a Gránit Szabó Kft. ezért ajánlja Önnek az ablakpárkányokat


A Gránit Szabó Kft. Minőségpolitikája és ajánlása

1. A Gránit Szabó Kft. rendelkezik az egyik legnagyobb anyagkészlet - raktárral.
2. Rengeteg szín közül tud választani, ezzel is egyedivé téve az Ön életterét.
3. Táblás anyagainkból kedvére válogathat.
4. Minőség elérhető áron.
5. Rövid határidő.
6. Hosszú élettartam és ellenállóság.
7. Könnyen tisztítható.

 


 

A Gránit Szabó Kft. ezekben biztosan tud az Ön rendelkezésére állni:

Sírkövek készítése (szimpla kövek, másfeles kövek dupla kövek), emlékek, burkolat, gránit- márvány, mészkő burkolólap és megmunkálása, padlóburkolat, járólap , mosdólap, ablakkönyöklő, gránitasztal, konyhai pultrendszer, fürdőszobai pultok, kialakítások, burkolatanyagok, fürdőkád és mosdó burkolatok, padlólapok, gránit - márvány és  párkányok, ablakpárkány, kőfaragás, márványfaragás, márvány-gránit - mészkő lap, márvány-gránit - mészkő lépcső, gránit márvány - mészkő pultok, gránit- mészkő és márványtáblák, gránit - márvány - mészkő ablakpárkányok, párkányok,  lépcsőlapok méretre vágása, valamint kandallók készítésével is foglalkozunk.

 

Sírkő , ablakpárkány, kandalló, pult és burkolat kínálatunk:

* gránit kandalló, gránit pult, gránit sírkő, gránit urnasír, gránit ablakpárkány
* gránit burkolatok

* márvány kandalló és márvány sírkő , gránit egyszemélyes sírkő, márvány urnasír,  márvány ablakpárkány
* márvány burkolatok és márvány pult

* mészkő kandalló és mészkő pult, gránit dupla sírkő, gránit kripták, mészkő ablakpárkány
* mészkő burkolatok

 

Mivel a gránit, mészkő és márvány természetes anyagok, így előfordulhatnak szín-átmenet- eltérések, ezért felelősséget nem tudunk vállalni. Internetes megrendelés esetén, azon anyagokból készítjük mindig a megrendeléseket, amelyek éppen aktuálisan a telephelyünkön a raktárkészletünkben megtalálhatóak. Ennek megfelelően előfordulhat, hogy a már lefényképezett és honlapunkra feltett képek árnyalatban nem tükrözik teljesen a megrendelt anyag árnyalatát / mintázatát. Ezért szoktuk javasolni, hogy személyesen érdemes eljönni hozzánk és kiválasztani mely táblából készítsük el! Ha nem szeretne még sem személyesen kiválasztani, akkor az átvétel után nem áll módunkban elfogadni a reklamációt az anyag tónusára.

 

 

Márványzúzalék: matt fehér, carrarai fehér, rozé-fehér, veronai vörös, aranyokker, sárga, zöld, kék, bézs, ezüstszürke. Márvány törmelék: felhőfehér, rozé-fehér, Gránitzúzalék: szürke , Terrakotta zúzalék: téglavörös  Folyami kavics ,  Márványdíszkavics, Bazaltzúzalék: fekete, palazöld,  Bazalttörmelék: fekete,  Üvegzúzalékaink: víztiszta, fűzöld, kék, Láva talajtakaró - barna

 

Gránit Szabó Kft. , 2011.