Skip to Main Content

Breadcrumb

Üzemeltetői adatok

BANKSZÁMLA SZÁMUNK:

BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN:

Cégnevünk: Gránit Márvány Mészkő Építőkő Kft.

Bankszámlánk: 11742214 21370384  OTP

Adószám: 25799099213

E-mail: info@granitszabo.hu

Telephely - irodánk- üzemünk: 2347 Bugyi, Bajcsy Zs. u. 49.

GARANCIAVÁLLALÁS – Gránit Szabó Kft.

 Minden egyes általunk gyártott vagy forgalmazott termékre/ termékekre a törvény által előírt szavatosságot vállaljuk, csakúgy, mint a felhasznált betonra, kiegészítőkre is.

Nem érvényesíthető a szavatosság elemi kár, vagy külső személy által okozott rongálás, vandalizmus esetén.

Az általunk gyártott, forgalmazott termékekre a jogszabályok szerinti szavatossági kötelezettségünk van, így a szavatossági igénnyel 2 éven belül lehet fellépni.

A következő esetekben azonban nem áll módunkban a szavatossági igényt érvényesíteni:

  • Alap süllyedésekor, ha az közvetlenül a temetkezés után következik be, rossz talajviszonyok illetve szélsőséges időjárási viszontagságok miatt
  • Telepített kő terméken bekövetkezett mechanikai sérülés / vagy saját autóval való szállítás, cipelés, beépítés/ esetén
  • Vázák, virágtartók, mécsesek, feliratok, eszközök, vandalizmus által vagy bármely külső behatás által való sérülése során
  • Természetes anyagfakulás, felületi kopás, elmohosodás, külső természeti behatás

Mivel természetes anyagokról van szó, mindig igyekszünk tájékoztatni ügyfeleinket azok tulajdonságairól, így lehetőség van ügyfeleinknek kiválasztania a számukra legalkalmasabb természetes anyagot.

A reklamációt csak hibás teljesítés miatt tudunk elfogadni. Mivel természetes köveket forgalmazunk így az ebből eredő színeltérés, nagyobb méretű ásványi kristályok megjelenése a kőben, illetve a szélsőséges időjárási körülmények hatására az ásványok eltérő tágulása miatt kialakult hajszálerek, repedések nem képezik a reklamáció alapját.

 Az időjárás kivédése érdekében ezért célszerű természetes kőre való ápolószert beszerezni!

Méretbeli problémák esetén, amennyiben nem cégünk a Gránit Szabó Kft. végezte a felmérést és e miatt a megrendelt termék méretei nem megfelelőek valamint ha nem is tudunk rajta már javítani ez esetben az új legyártandó terméket, minden esetben a megrendelőnek újra meg kell térítenie. Ezért kérünk mindenkit arra, hogy pontosan mérje le az elkészülendő termék méreteit / helyét.

Valamint minden esetben felhívjuk a kedves vásárlóink figyelmét arra, hogy mivel természetes kövekről van szó minden esetben érdemes személyesen eljönni és megtekinteni a megrendelendő terméket, hogy elkerüljük a későbbi reklamációkat!