Skip to Main Content

Breadcrumb

Ablakpárkány

Ablakpárkányt szuper áron a gyártótól !

Budapest - Soroksártól csak 24km-re vagyunk!

Hatalmas telephellyel és széles választékkal várjuk érdeklődőinket!

Gépparkunk segítségével az Ön álmait is valóra váltjuk!

Kedvező áron időtálló munkát végzünk!

Ablakpárkányaink

AKCIÓS ÁRON AZ ABLAKPÁRKÁNYOK ! Nézze meg Ön is az akciós anyagainkat:

Carrara márvány ablakpárkány
Molianos mészkő ablakpárkány
Brown Star gránit ablakpárkány
Mountain Pink gránit ablakpárkány
Talilla gránit ablakpárkány
 

Ha szeretné egyedivé és elegánsabbá tenni a lakóhelyét és a környezetét válassza a Gránit Szabó Kft. által forgalmazott gránit, márvány és mészkő ablakpárkányait!

Cégünk vállalja ablakpárkányok készítését többfajta anyagból, többféle színből és akár egyedi méretben is. Amennyiben Önnek speciális méretre, anyagra lenne igénye, mi készséggel állunk az Önök rendelkezésére! Rendkívüli széles választékainkból egyedi méretre vágott ablakpárkányokat is készítünk különleges formatervezéssel is, speciális él kiképzésekkel és rövid határidővel!

→ Kérjen ajánlatot még most!!!

Ablakpárkány, ablakkönyöklő

A Gránit Szabó Kft. vállalja kültéri és beltéri ablakpárkányok, ablakkönyöklők gyártását, megmunkálását, táblás anyagainkból, melyet telephelyünkön kiválaszthat, ezek lehetnek gránit, márvány vagy mészkő anyagok. Anyagaink választékát a honlapunkon, valamint telephelyünkön egyaránt megtalálhatja.

Az ablakpárkány, ablakkönyöklő szerepe az esővíz elvezetése az ablaktól, megakadályozva ez által a lakótérbe kerüléstől. Fontos követelmény az ablakpárkányokkal szemben a tartósság, ellenállóság és a külső hatásokkal szembeni ellenállás. E célra a legalkalmasabb anyag a gránit. Keménysége és ellenálló képessége kiváló, és nem utolsó sorban esztétikus és egyedi a megjelenése.

Ha hosszú távon gondolkodik, akkor mindenképpen a legjobb megoldás az esztétikus gránit alapanyag választása
 

Mit kínál Önnek a Gránit Szabó Kft.?

A Gránit Szabó Kft. az Ön által kiválasztott anyagból és a pontos méretekből kiszámítja az anyag és a megmunkálás költségeit és elkészíti Önnek az árkalkulációt. Táblás anyagink a lehető legszélesebb választéka található meg a telephelyünkön. Mivel táblás anyagokról van szó így a Gránit Szabó Kft. az egyedi kívánságokat is teljesíteni tudja, pl: íves kialakítást is.

Belső ablakpárkány

A Gránit Szabó Kft. igyekszik az ügyfelek lehető legtöbb igényét és elképzeléseit teljesíteni, leginkább a több mint 40 féle természetes kőből álló kínálatunk (márvány, gránit és mészkőből) segíthet Önnek, hogy megtalálhassa a leginkább legmegfelelőbb anyagot!
 

Párkány típusok:

  Belső ablakpárkány

Gránit Szabó Kft. belső ablakpárkányt ajánlja 2 vagy 3 cm-es vastagságban, anyaga lehet akár márvány, gránit vagy mészkő is.

  Külső ablakpárkány

Külső ablakpárkánynak pedig elsősorban gránitot javaslunk, vagy tartósabb mészkövet. Az anyag vastagság 2 vagy 3 cm lehet. Külső ablakpárkánynak tartósnak, időtállónak és fagyállónak kell lennie, ezért javasoljuk a vízorr és a vízelvezető belevágását. Ehhez nem kell mást tennie, mint a pontos mértet leadnia.Ablakpárkány anyag.

Ha felkeltettük az Ön érdeklődését, mit kell tenni:

1. Fel kell mérnie, hogy milyen ablakpárkányokra lenne szüksége, kültérire-e vagy  beltérire.
2. Hány darabot szeretne.
3. Mekkora legyen a pontos mérete.
4. El kell döntenie, hogy milyen színekben szeretne gondolkodni, ha beltériről van szó, akkor mi illene hozzá, bútorok színe a lapok színe.
5. A külső párkányok színének meghatározásánál a ház homlokzatát, a ház színét és stílusát vegyük szempontul.

Cégünk, a Gránit Szabó Kft. ezért ajánlja Önnek az ablakpárkányokat

A Gránit Szabó Kft. Minőségpolitikája és ajánlása

1. A Gránit Szabó Kft. rendelkezik az egyik legnagyobb anyagkészlet - raktárral.
2. Rengeteg szín közül tud választani, ezzel is egyedivé téve az Ön életterét.
3. Táblás anyagainkból kedvére válogathat.
4. Minőség elérhető áron.
5. Rövid határidő.
6. Hosszú élettartam és ellenállóság.
7. Könnyen tisztítható.