Skip to Main Content

Breadcrumb

Konyhapult

Gránit Szabó Kft. bemutatja: Konyhapultok Gránitból !
 

Gránit minőségi és egyedi konyhapult, konyhai munkalap, gránitasztal, akár 40 fajta színből  a Gránit Szabó Kft.- től!
 

MINŐSÉG-EGYEDISÉG-PRECIZITÁS-KEDVEZŐ ÁR

Mit kínál Önnek a Gránit Szabó Kft.?

A Gránit Szabó Kft. vállalja konyhai pultok, konyhai munkalapok valamint gránit asztal gyártását, elkészítését kiváló minőségben és precizitással. Egyedi és különleges méretekben, rövid határidővel, pontos méretre vágással, valamint él kialakítással szolgálunk. Telephelyünkön a világ számos országából importált táblás anyagainkból válogathat kedvére, valamint anyag-választékunkat megtekintheti, a www.granitszabo.hu , anyagminták oldalon.

Tudta, hogy kb. 40 féle szín közül tud válogatni konyhapultnak megfelelőt??

Miért is érdemes?

A konyha mindenki életében egy hangsúlyos központi része lakásunknak, házunknak, ezért is oly fontos, hogy kialakítása esztétikus és egyben higiénikus legyen. Általánosságban a pultokat 3-5 cm-es vastagságú gránit lapból készítjük.

Miért pont gránit?

Hiszen a gránit anyagok rendkívül kemények valamint karcolhatatlanok, könnyedén tisztíthatóak, és amit még érdemes tudni, hogy ellenálló a vegyi anyagokkal, az idővel és a hővel szemben is. Ezért ha szeretné konyháját valóban varázslatossá és különlegessé tenni, akkor jó helyen jár. A Gránit Szabó Kft. segít Önnek Igazán különlegessé és egyedivé tenni konyháját egy megfelelően kiválasztott járólappal, gránit asztallal valamint gránit pulttal.

 Mára már sokféle konyhapult - anyag közül lehet választani, mi mégis inkább a gránit anyag mellet döntöttünk!
Miért válasszunk inkább gránit konyhapultot:

-Ellenáll a vágásnak, karcolásnak, hőálló tulajdonsággal rendelkezik, akár sütőből kivett forró edényeket is rá lehet tenni.

-Nem igényel különösebb extra ápolást / márvány, mészkővel szemben/, a felületre rakódott szennyeződéseket könnyel el lehet távolítani!

-Vízálló és időtálló tulajdonsága, szinte egyedivé teszi. Hiszen a gránit konyhapult élettartama nem pár évben hanem, generációkról generációkra mérhető! -Valamint nem szabad elfeledni, hogy a gránit konyhapult nem veszíti el eredeti fényét és csillogását!

Higgyen saját szemének, nézze meg galériánkat!

Kérjen ajánlatot még ma!

Egyedi Gránit Konyhapult, előnyei....
 

Gránit konyhapult készíttetése egy egyszeri művelet, de ugyanakkor egy életre szóló befektetés, mellyel egyediséget, higiéniát, luxust kap és konyháját varázslatossá tudja tenni!

A konyha az egyik legfontosabb színtere a lakásnak és a családi háznak egyaránt, ezért nem mindegy , hogy a legfontosabb alkotórésze a konyhapult , hogyan és milyen anyagból van elkészítve! A mai korban az amerikai típusú konyhák népszerűségével még nagyobb hangsúlyt kapott a konyha megléte, hiszen legyen szó családi eseményről, baráti vagy társasági programokról, kiemelt helyszínt kapott a konyha és étkezés szerepe.

A konyhában fontos, a rendezettség, felszereltség, praktikusság, fényviszonyok megléte és a legfontosabba higiénia és a tartósság, mi ezt kínáljuk Önnek!

Minden konyhapultunk egyedi, tehát olyat készítünk amilyet Ön kér tőlünk!

A GRÁNIT SZABÓ KFT. MINŐSÉGI POLITIKÁJA

  • Egyedi fényűző, pompás megjelenés, széles színpaletta, minőségi anyagok
  • Konyháját kiváló minőséggel és színvilággal különlegessé teheti
  • Gránit munkalapjaink karcállóak, hőállóak, vízállók
  • Időtálló befektetés és tartós csillogás
  • Kiváló és különleges anyagokból
  • A Gránit Szabó Kft.-től