Skip to Main Content

Breadcrumb

Padló- és falburkolat

MINŐSÉG-KÜLÖNLEGESSÉG-IDŐTÁLLÓSÁG-KEDVEZŐ ÁR

Mit kínál Önnek a Gránit Szabó Kft.?

A Gránit Szabó Kft. vállalja padló és falburkolatok gyártását, elkészítését kiváló minőségben és precizitással. Egyedi és különleges méretekben, rövid határidővel, pontos méretre vágással. Telephelyünkön a világ számos országából importált táblás anyagainkból válogathat kedvére, valamint anyag-választékunkat megtekintheti, a www.granitszabo.hu oldalunkon találhat.

Miért is ajánljuk Önnek?

Most egyedivé, elegánsabbá és esztétikailag is tartóssá tudja varázsolni lakását, életterét a természetes anyagink használatával.

 Vállaljuk a felmérést valamint a különleges igények szerinti megtervezést, elkészítését is

Hatalmas raktárkészletünkből kedvére válogathat, táblás anyagink a világ számos országából importált köveivel rendelkezik, hogy Ön minél könnyebben valóra tudja váltani az elképzeléseit.

Miért pont gránit?

Mint tudjuk, a padló a járólapok közül a leginkább igénybevételnek kitett felület, melynek leginkább esztétikailag javasolt burkoló anyaga a kővel történő lefedés, hiszen csak így érhetünk el tartós és hosszú élettartamú padlófelületet, ami ráadásul könnyen és jól tisztántartható.

A padló a legjobban igénybevett felület, melynek kővel történő burkolása esetén tartós járófelületet érhetünk el. Táblás anyagainkból bármilyen formájú és alakú elképzelések megvalósíthatóak.

Mit tudunk javasolni Önnek?

Gránit: anyaginkból: Szinte bármit és bármilyen célra el tudunk készíteni akár bel vagy kültérre egyaránt tökéletes burkolóanyag, legyen szó fal és padlóburkolásról, ablakpárkányról, vagy bármilyen pultról a Gránit Szabó Kft. elkészíti önnek, hiszen a gránit felhasználási lehetőségei végtelenek !!!

Márvány: A márványról tudni kell, hogy puhább, lazább szerkezetű ezért a Gránit Szabó Kft. leginkább beltérben történő felhasználását javasolja az Ön számára. A már elkészült márvány felületet célszerű leimpregnálni, hogy még ellenállóbbá váljon az anyag a szennyeződések a foltok és a piszok elől.

Mészkő: A mészkő, mint kőfajta nagyszerűen alkalmazható mind bel és mind kültérre egyaránt. Ajánljuk ablakpárkányoknak, homlokzat és fal burkolásához is.

Miért lenne Önnek különlegesség?

A kövekkel való burkolás nem új keletű dolog, hiszen már évezredek óta használták ezeket az alapanyagokat. Tudjuk már régóta a természetes kövekről, hogy csodálatos és lenyűgözően gazdag színvilággal rendelkeznek ez által a Gránit Szabó Kft. bátran ajánlja Önnek ezeket a kőből készült utánozhatatlan építőanyagokat.

Mivel természetesek így bármilyen környezetbe és stílusirányzatba kiválóan beleillenek, ezért rendelkeznek olyan nagymértékű felhasználói réteggel. Ezért a kő anyagokkal a végtelenségig variálhatunk és válogathatunk kedvünkre a lehetőségek között minden felmerült egyéni igény figyelembe vételével készíthetünk belőlük különféle burkolatokat.

A burkolatokat készíthetjük 2 cm-es vagy akár 3 cm-es vastag anyagból is. A kő felületének megmunkálása is lehet különböző féle, akár matt, hasított, csiszolt, vagy akár fényezett is.

Az elhelyezésére/berakására is több módot különböztetünk meg, hiszen lehet rakni kötésbe, hálóba vagy diagonálba is, de akár ezeket a módozatokat még keverni is lehet, ez már csak a fantázián és az egyéni ízlésen múlik.